Vi kjører på rødt

I kveld da jeg kom susende nedover E16, og min gamle Twinspark for en gang skyld var varm på grunn av all småkjøringen jeg hadde bedrevet timen forut, klarte jeg selvfølgelig å kjøre rett i et av våre myndigheters nøye utpønskede asfalthull. Dette spesielle asfalthullet har jeg sikkert kjørt forbi 250 ganger i vinter, og helt sikkert 1000 ganger forrige sommer og høst. Allikevel, med senket og stivet bil, og med vinterdekk som har én tomme mindre radius enn normalt, kjørte jeg rett over.

Hvor mange ganger det klages på veiene i dette landet per år, i brev til bestemor, i telefonsamtaler i halvfylla og over kaffekopper og brunostbrødskiver i landets kantiner, det vet jeg ikke, men det er sikkert flere enn det er hull i veiene på det sentrale østlandet. Og på veiene på det sentrale østlandet er det forferdelig mange hull.

På veiene på det sentrale østlandet er det noe så helt aldeles og forferdelig utrolig mange helt unødvendige hull.

Min lett aldrende italiener er veldig stiv i sessen, for det skal italienere være. Ihvertfall skal de være det på sommeren siden det sjelden er Norsk Vinter i Italia. Eller noe sånt.

To nye varsellys på min Alfa Romeo 164Åkkesom. Straks jeg var over på den andre siden av dette velkjente hullet, oppdaget jeg to splitter nye varsellys på dashbordet. Det nærmest vinduet på førersiden betyr at det er lavt nivå i bremsevæskebeholderen, og det nærmest vinduet på passasjersiden betyr at bremseklossene er utslitte. Jada, skjønner du, og da jeg lettere nervøs svingte innom bensinstasjonen like etterpå, så var bremsevæskebeholderen like full av bremsevæske som den var for noen dager siden. Altså har “noe” skjedd.

Så da tar vi det en gang til dere: veistandarden i Norge er sannsynligvis bedre enn i Albania, men det er nok det eneste landet i verden vi har bedre veier enn.

Neste gang du er ute og kjører bil, få med deg en passasjer som kan se etter hull i veien mens du selv speider etter fallende tunnelltak. Kjører du i Osloområdet bør du i tillegg ha med en tredje person som kan holde utkikk etter møtende 3-tonns SUV-trafikk som kjører sikksakk rundt hullene i veien.

Leave a Reply