Loff på maten

No ska de gamle ha loff på maten.

Folkens: i dag var det en ufattelig og helvetes dårlig dag på jobben. Kom hjem i nærheten av halv fire. Uten nattmat og med en halvliter lunka vann i magen gikk jeg direkte til laknene og la meg uinspirert fosterstilling.
Tykje og gammel-erik.

Sto dessverre opp klokka åtte og brukte ca. en halvtime på å stå i bare trusa på terrassen, drikke kaffe og hate meg selv mens jeg mumlet fokking kræp om og om igjen. Fikk synet igjen til lunsj, men da kjente jeg
uheldigvis min egen ånde.

Men det var jævla gøy. Tenkte jeg bare liksågodt skulle dra hematt når jeg ble sittende å se på utringninger istedet for å føre dype samtaler med Vidar og Lee. Det er sikkert et chilensk ordtak som sier noe om kuk i buksa istedetfor ti fingre som tar tak. Så jeg gikk hjem. Jeg vet bare at jeg jobber denne uka og trenger å fakturere litt sånn at jeg kan kjøpe pils til disse helvetes trygdemottakerne jeg henger med på kveldstid.

Hankø utgår siden jeg ikke klarte å skjerpe meg nok i ettermiddag til å pakke bare en liten koffert med to truser, en gammel sokk og findressen.

Vidar: god tur på jobb. Hils Ari og de andre. Historien om Bernina kommer.
Fetter: din dust. Fans drekking hele tida.

Leave a Reply