Seksten

På fredag mens jeg satt og spiste lunsj ringte telefonen min. I andre enden befant det seg en andpustent eiendomsmeglermenneske med gode nyheter. For litt over en slikk og en ingenting er jeg og Monique nå blitt eier av et rødt hus med hvitt stakittgjerde rundt. Det er helt sant, og så ironisk at det nesten gjør vondt på alle de stedene ironi gjør vondt på. Ironisk, fordi jeg aldri skulle ha noe enebolig, og ihvertfall ikke klisjéenes klisjé. Nå har vi begge deler ;)

f12b.jpgMen egentlig er det bare godt. Når vi sitter her alle sammen og nyter bordets gleder, er vi til sammen syv mennesker når det står på som verst. Andre ganger er vi bare to og i enkelte tilfelle er det bare meg her, så litt utvidelse av kvadratmeterantallet gjør absolutt ingen verdens ting. Ut- og innflytting skjer sånn ca. i desember. Hva som skjer med julefeiringen er jeg ikke helt sikker på ennå, men at den skjer til akkompagnement av semi-åpnede pappesker og ting ingen av oss visste vi hadde, det tror jeg at jeg vet.

Og seksten i overskriften? For min egen del er dette min offisielle adresse nummer seksten siden jeg flyttet hjemmefra i 1987. Det blir 0,8 flyttinger i året. Dét snittallet skal nå høynes senkes betraktelig …

3 Responses to “Seksten”

 1. Monique Says:

  Skal *snittallet* for antall flytninger i året høynes betraktelig? Hmmm – jeg kunne lure på hvorfor du planlegger slike ting, men jeg tror at jeg i stedet vil benytte anledningen til å kremte litt diskré og ikke spekulere så altfor mye over hva du egentlig mener. ;)

 2. Kristin Says:

  Snublet tilfeldigvis innom siden din. Lenge siden sist.
  Gratulerer så mye med hus kjøp :-)
  Godt å se at det er flere som flytter på seg. Jeg har selv har flyttet til Telemark og overtatt gård.
  2007 er tydligvis året for forandringer.
  Dere får ha lykke til!

 3. Torfinn Says:

  Gratulerer som huseiere!

  Du / dere får si ifra dersom dere trenger hjelp i forbindelse med flyttinga.

Leave a Reply