Not enough unnecessary drama

For noen år siden satt jeg litt fyllesjuk i en gammel sofa i Nottingham, og jeg var ikke alene om å inneha denne slitsomme tilstanden. En av effektene av å være fyllesjuk er at humoren blir særdeles teit, og teite vitser og dølle ordspill var det visst mer enn nok av denne dagen. Et eller annet sted på internett ligger det faktisk et “Best of” dokument med det teiteste som ble sagt denne dagen, men det var bare én ting som festet seg i hodet mitt: Matt som beskyldte kjæresten sin for å lage “not enough unnecessary drama”.

Ja, I guess you had to be there, eller noe.

Etter et par tre måneder med neglebiting viser det seg at gammelbilen min ikke må selges til en utlending allikevel (utlending, fordi de viser seg å ikke være mulig å selge i Nisseland). Erlend, Frank, Øystein og jeg har leid oss garasje med bedre plass en før og til litt mindre penger per måned enn før. I tillegg er det ikke 25 minutter hjemmefra, men 5.

Så da var det både falsk alarm og en masse unødvendig oppstyr rundt en mekanisk kontrapsjon jeg har begynt å få et seriøst innviklet forhold til. I guess you had to be here.

3 Responses to “Not enough unnecessary drama”

 1. Tingo Says:

  Nottingham…hehe.
  Grattis med at du beholder bilen!

 2. Kjetil Says:

  Ja, det skulle tatt seg ut at du hadde solgt bilen etter alle strabasene. Fordelen nå er at jeg kan en tøddel mer tysk enn sist….når blir det innflytningsfest?!

 3. tw Says:

  Jawohl! Innflyttingsfest, nei si det. Sugen på en dram, unge mann? Jeg får vel ta frem de gamle festplanene og spikke litt mer på dem. Ting koker som kjent bort i kålen før man får sagt kake. Oooohhh … kake!

Leave a Reply