Pizza Pizza pronto pronto!

Forrige helg kom vi hjem fra en kort Gran Turismo tur/retur Geilo, passe susa i hodet etter noen titalls mil på Vegvesenets asfalterte krøtterstier og nypålagte piggfrie vinterdekk. Det er sant som det sies at sjela kommer frem litt senere enn kroppen når man reiser fort og langt, men det er dessverre blitt litt upraktisk å beholde sjelebalansen i hest og kjerre.

Vel hjemme var kjøleskapet halvtomt, fryseren slunken og det var søndag ettermiddag. Det man da gjør i sentrale strøk er å ringe etter en ferdigpizza og håpe at han som ikke ser forskjell på ansjos, ananas og artisjokkhjerter ikke er på jobb akkurat den dagen. Som sagt så gjort, og etter uvanlig kort tid ringte det en gul pizzabil på døra. Noen som husker Seat-reklamen der han som skal hente pizzaen akkurat har kjøpt seg en sportslig Seat? Da den nyslåtte Seat-eieren kom tilbake med pizzaen lå alt i ene enden av den flate pappeska, og sjåføren lo litt flaut mens Seat-logoen flimret over skjermen. Jeg har forøvrig sett det samme (på bilde) av en som også glemte seg bort og kjørte litt inspirert på veien hjem, men han hadde dessverre kjøpt 20 liter maling …

Tør vi satse på at pizzabudet ganske nylig har fått lappen? ;)

Pizza Veloce Sprint

Leave a Reply