Zach i Beirut

Zach Condon er en kar som kommer fra Santa Fe i USA og har fått det for seg at han skal spille sigøynerinspirert musikk med et band han kaller Beirut i ryggen. Trekkspill (pianospill, for det er visst bare hardcoretrekkspillgutta som bruker knappespill), ukulele, ymse blåsere i vill og uhemmet blanding, samt en rytmeseksjon som banker på det de har for hånden pluss tamburiner og klokkespill. Herr Condon synger i en slags mumlende vibrato og trekker pusten på steder som ville fått en gjennomsnittlig sanglærer til å agere Lektor Tørrdal før noen i orkesteret hadde fått sagt cake.

På snodigste vis er det vakkert og suggererende å høre på.

Elephant Gun, Beirut (Lon Gisland EP):

One Response to “Zach i Beirut”

  1. Torfinn Says:

    Kult.
    Mannen spiller trompet - messinginstrumenter gir alltid pluss i margen hos meg.

Leave a Reply