Unødvendig sakte, lizm

Enhver er seg selv nærmest, noe en artikkel om fly- og flyplassirritasjon i Aftenposten i dag beviser til fulle:

Irritasjonstoppen

Noen av disse punktene er jeg helt enig i, men legg merke til det siste punktet:
10. Folk som rusler unødvendig sakte med bagasjevognen på flyplassen

RUSLER UNØDVENDIG SAKTE, dere! Jeg tror, når jeg tenker meg om, at alle som utøver “rusling med bagasjevogn” egentlig har helt optimal hastighet. Forresten lurer jeg på om punktet med “rusler unødvendig fort” kom høyt opp på listen. Sikkert ikke, for de som eventuelt hadde blitt offer for unødvendig rask rusling har sikkert annet å bedrive tiden med enn å irritere seg i en nettabloid.

Men egentlig tror jeg et middelmådig biprodukt fra bladsmørerfabrikken i Volda har kjedet seg og laget en enquete på kontoret.

Leave a Reply