Ukens unyttige: challenge coin

Å tilegne meg kunnskap og fakta jeg aldri noen sinne kommer til å ha bruk for i noen slags sammenheng noe sted, det er noe av det morsomste jeg vet. Dessverre, vil noen si, for jeg plager stadig vettet av folk med distraksjoner, digresjoner og anekdoter som tilsynelatende kommer ingensteds fra. Når den lett bulende skallen min begynner på assosiasjonsrekkene sine, er det for meg bare å rolig lene seg tilbake og se hvor det ender. Mental lenkesurfing, om du vil.

Så jeg tenkte, distrahert som jeg er, at jeg skulle gi begge leserne mine eksempler på unyttige fakta og rare historier jeg har dumpet over i løpet av uka. Merk at ukene mine av og til kan ta tre måneder, og at Ukens unyttige like fort kan bli en link til et annet sted som 2000 ord med snirklete grammatikk.

På Wikipedia, der noen av gratisordene mine også kan leses, finnes det mye rart. Blant annet kom jeg over begrepet Challenge coin under lesing av noe helt irrelevant i forhold til denne noe spesielle typen mynt. Og som vanlig finner vi gutta ut hvordan vi kan få selv de nyttigste ting vevd inn i ritualer som baserer seg på øl.

Hvordan du får dreid samtalen over på dette temaet er jeg mere usikker på, men det blir opp til deg ;)

Leave a Reply