Oppløpssida

SlitenOm noen lurte på hvor jeg har vært de omtrentligen siste tre månedene og kanskje har vurdert å sende ut letemannskaper (det har skjedd før), så kommer kortversjonen her: siden 3. november har det gått med litt for mange timer foran den samme skjermen jeg sitter foran nå, alt i embeds medfør. Dagene har stort sett vart fra 06.30 til 02.30 (enkelte har gått helt rundt, hører jeg), avbrutt av en kort jul midt inni det hele. Lykkeligvis er min del av jobben sånn omtrent i siste sving før oppløpssiden, og i kveld fikk jeg plutselig tid til det en åndsfrende av meg påstår at vi egentlig driver med: fritid. De andre i huset lurer sikkert på om jeg er full, for sånn føles det når man nesten uten forvarsel blir herre over sine egne timer igjen.

Meeen, det var godt å få tatt den helt ut etter litt for lenge på rompa faglig sett, og kunden har foreløpig ikke sendt leiemordere på døra. Alt er testet og dokumentert, og de stakkars stakkarene som skal drifte påfunnene mine er begynt på jobben som skal pågå til alle rister på hodet, ler overbærende og sier “se, sånn gjorde de de på 2000-tallet!”. Lurer på hva jeg gjør da. Står på hue i garasjen og skrur bil mens jeg tenker “se, sånn gjorde de på 70-tallet!”, tipper jeg. På privaten er fristene litt slakkere, ser du. Jeg har satt meg fore å ha restaurert gammelbilen min den dagen jeg fyller 50, men får vi flere kunder nå kommer det kanskje til å holde hardt de 96 95 månedene som er igjen.

One Response to “Oppløpssida”

  1. Torfinn Says:

    Akkurat ja. Det er greit å vite at du er i live. :-)

Leave a Reply