Lettere surrealistisk verktøy

En gang i verden hadde jeg en sånn flott fil med lyspærevitser, bisarre sitater fra kjente og ukjente mennesker og andre ord og bokstaver som kilte nerde- og språknervene bittelitt hver gang jeg logget av og på der jeg pleide å logge av og på.

Bl.a. var det en som gikk noe sånn som dette:

Q: How many surrealists does it take to change a light bulb?
A: 14. Nine to feed the giraffe and five to fill the bathtub with brightly coloured machine tools.

Og den var jo grei nok, hvis du vet hva en surrealist bedriver sine lange og oppnedorienterte dager med. Det jeg bet meg merke i (jeg vet ikke alltid hva som gjør at enkelte ting fremfor andre klistrer seg fast i hodet) var dette med pastellfargede verktøy, for det fins jo ikke. Du har nok ingen anelse om hvor feil jeg tok, for i går fikk min 19 år gamle niese (med høy hvinefaktor) brightly coloured machine tools i julepresang.

Jeg syns det var noget surrealistisk, men så har jeg dessverre alltid hatt litt manne-take på dette med verktøy, eier av vedlikeholdstrengende italiensk gammel bil som jeg er. Damer har som kjent helt andre innfallsvinkler til det meste, så jeg holdt klokelig veldig masse kjeft og konsentrerte meg om en nyopphelt Braastad XO istedet.

Så om du skulle komme til å ha behov for å tange, hamre eller teipe noe, vit at du nå kan gjøre det bare ved å legge verktøysettet i badekaret.

ChicksToolKit

Leave a Reply