Hele dagen

Kaffe_etcJeg våknet klokken halv elleve i dag, men siden det var søndag skulte jeg bare bort på klokken på nattbordet og duppet av igjen. Det var blitt lyst ute, og gatene var sikkert fulle av mennesker med koblinger i hjernen som programmerer dem til den heilnorske og kjernesunne aktiviteten som kalles å gå på tur.

Jeg er ikke der, og kommer nok aldri til å komme dit heller.

Noe mer diskusjon om dette er forsåvidt poengløst, så jeg skal nøye meg med å fortelle at klokka nå er blitt ganske mye mer uten at jeg egentlig har vært ute av sengen. Teknisk sett er det stor forskjell på en sofa og en seng, men i praksis kan man fint overleve en hel søndag begge steder bare selskapet er til å holde ut (og det er det jo, med god margin) og man har tilgang på koffein, mat og nikotinholdige nytelsesmidler.

Jeg hadde ikke noe spesielt å gjøre i dag, så da gjorde jeg akkurat det.

Ha en fortsatt fin dag.

Leave a Reply