Om (og men)

Sugerør?

Ja, du skjønner, jeg løper rundt her borte mens du sitter aldeles stille der borte og ser gjennom et sugerør. Av og til kommer jeg forbi i det noe begrensede synsfeltet ditt. Etterpå er du kanskje ikke helt sikker på hva du fikk øye på. Et glimt gjennom et sugerør. Tittelen er tatt fra en serie engelske og norske historier jeg kladdet i 2001-2004, der jeg selv hadde betrakterrollen i forhold til mennesker jeg traff her & der. De het “Through Sucking Straws”. Disse uferdige historiene er aldri lagt ut noe sted på nettet og kommer nok aldri til å bli det. Jeg har nok mere greie på meg selv enn på andre og har mindre tid til å skrive bra nå enn jeg hadde før.

Denne bloggen (eller hva den er) har altså ingen agenda utover det å inneholde ordene mine. En uke uten innlegg betyr bare at jeg det er en uke med helt andre ting. Alt i denne bloggen er © Break Left Outings dersom ikke annet er angitt med sitatmerker eller sitatstrek.

Ting & tang om min gamle røde italiener finner du i en egen blogg. Alt om den er på engelsk litt fordi jeg ikke kan italiensk, og litt fordi det nesten ikke finnes noen av sorten i Norge.

Tor Willy

Sugerør appears courtesy of Break Left Outings.